Alle artikler

U17 drenge tog en sikker sejr hjemme mod Svendborg

Torsdag d. 1. december 2022.

Ribe Fritidscenter bød denne aften velkommen til Svendborg U17 drenge i en vigtig kamp om pladsen i 1. division A efter jul. En tæt start på kampen hvor der lige skulle spilles den værste nervøsitet ud af kroppen & da først denne nervøsitet var ude af kroppen, så hjemmeholdet sig ikke tilbage og en stærk afslutning på 1. halvleg resulterede i en pauseføring på 18-14.

Nogle små finjusteringer af trænerteamet i pausen betød at hjemmeholdet kom blæsende ud fra 2. halvlegs start & betød reelt set at kampen var afgjort efter de første 10 minutter af 2. halvleg, hvor da slutfløjtet lød var stillingen på 39-29 til vores drenge.

Før kampen var Svendborg på den eftertragtede 4. plads som giver adgang til 1. division A, men med en flot præstation fra vores U17 drenge overhalede de både Oure IE HK & Svendborg og er nu på 4. pladsen med 1 kamp tilbage før jul. Denne kamp er igen et møde med Svendborg, blot på udebane & her skal der som minimum 1 point til hvis drengene vil spille i 1. division A efter jul.