Nyheder

U15DB vandt turneringens sidste kamp sikkert over Tistrup/Hodde

Tekst: Trænerteamet Ruth og Jan P.    Foto: Privat
29. marts 2023

RHKs U15DB spillede i weekenden sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Tistrup/Hodde. Det var 4. gang holdene mødtes, med 1 sejr til modstanderne og 2 til Ribe.
RHK startede flot ud med et rigtig godt forsvar, hvor Tistrup/Hodde havde svært ved at score. I angrebet blev vores aftaler holdt og efter de første 20 minutter førte RHK med (13-3).
I 2.halvleg kom modstanderne bedre med, men Ribe havde stadig en god afstand, takket være Gustav i målet, som bl.a. tog 2 straffekast, samt flotte scoringer fra Niels på højre fløj og Mikkel som spillede både venstre back og streg.
Ribe vandt kampen med (19-11) og sluttede på 2. pladsen i puljen, hvilket må siges at være godkendt.