Alle artikler

U15-Piger: Et Fællesskab på Trods af Modgang

19/02-2024

Vores U15-piger er et hold fyldt med kampgejst, sammenhold og urokkelig vilje. I denne sæson har pigerne stået over for udfordringer i form af skader og svingende resultater, især i efteråret. Men det, der virkelig skiller sig ud, er deres utrolige sammenhold og støtte til hinanden i gode og dårlige tider.

Trods en smal trup har pigerne vist en enestående evne til at stå sammen og opmuntre hinanden, når det har været svært. Det har været hjertegribende at se deres dedikation og loyalitet over for hinanden på og uden for banen. Og vi vil gerne takke jer, forældre, for jeres fantastiske støtte og engagement, herunder arrangementer som bowling og fællesspisning, der virkelig har styrket holdånden.

Den sportslige kurs vendte til julestævnet i Skjern, og vi glæder os over at se, at pigerne nu ligger godt til i tabellen for forårssæsonen. Deres seneste sejr over Sønderborg i søndagens hjemmekamp var en fed præstation!

Vi er utroligt stolte af vores U15-piger og det fællesskab, de repræsenterer. Lad os fortsætte med at støtte dem på deres rejse og fejre deres sejre sammen.