Alle artikler

U11 Pigernes Fantastiske Håndboldrejse: En Sæson Fyldt med Kammeratskab og Sejre!

07-03-2024

U11-pigerne har haft en super fed sæson både på og uden for håndboldbanerne! De er en flok søde, rare piger, der elsker at spille håndbold sammen. Selvom de kun er 11 spillere, formår de at stille hold til hver kamp og turnering. Det vigtigste for dem er kammeratskabet på holdet, og de voksne omkring dem er stolte af at se, hvordan de knytter bånd på kryds og tværs.

Selvom de går på forskellige skoler og er i forskellige klasser, deler de alle glæden ved håndbold. De har haft mange sjove oplevelser i løbet af året, som fællesspisninger, stævner med overnatning og træningskampe. De har også haft en festlig aften med vores venner fra Kongeå, og de har været på tur til Esbjerg, hvor de spiste sammen og så en håndboldkamp mellem Team Esbjerg og Viborg HK.

På det sportslige plan har vores hold gjort det rigtig godt denne sæson. De har vundet mange kampe, og lige nu ligger de faktisk nummer 1 i puljen! Udover kampe og sociale arrangementer træner de også hårdt hver tirsdag og torsdag. Pigerne prioriterer både kampe og det sociale fællesskab, og det er tydeligt, at de også er engagerede til træning – hvor der altid er en god opbakning.