Alle artikler, Nyheder

Stor tilslutning til sæsonafslutningen i Ribe Fritidscenter – omkring 300 til spisning og hyggelige timer

Så blev sæson 2022/23 afsluttet med maner, da Ribe Håndbold Klub samlede omkring 300 spillere i rækkerne Trille Trolle til U15 og forældre i Ribe Fritidscenter til spisning mm.
Formand Rasmus Lynddahl sagde i sin velkomst blandt andet: – Vi har haft en meget fin sæson for mange af holdene, hvor mange hold har spillet med i toppen af deres liga – rigtig flot og stærkt gået.
Han kom også ind på, at der har været så stor tilslutning på de fleste årgange, så klubben har kunnet stille flere hold. – Det er vi utroligt taknemmelige for, men der er heller ikke nogen hemmelighed, at vi gerne havde set endnu flere spillere i de helt unge årgange.
Det er vigtigt at arbejde med de mange talenter, men klubben skal også værne om breddeidrætten.
Han roste også trænerne og teamene omkring holdene.
Og så blev trænerne, holdledere og frivillige (fra SommerCamp, Ribe Cup mv) – stående – hyldet med klapsalver. Da trænerne var placeret rundt ved de 10 borde sammen med holdene, er der derfor kun et mindre uddrag i fotoserien.

– Inden jeg overlader ordet til Gitte Langmach, der skal lede os gennem resten af programmet, skal der også lyde en stor TAK til forældre, der stiller op i diverse sammenhænge – kørsel, frugtordninger, dommerbord mv., sluttede Rasmus Lynddahl.

 

Aftenens program bød ud over spisning på et indlæg fra samarbejdspartneren OK, der havde to mand til at formidle Apps, Elaftaler og mobiltelefoni, og så et unikt samspil med “hæder” og gaveregn mellem deltagerne. Jo, det var en festlig afslutning – inden påskecuppen venter.

Og der blev hygget og snakket ved bordene: