Alle artikler

Status fra U15 drenge

30/11-2023

Første halvdel af sæsonen lakker mod enden for vores dygtige U15-drenge, der nu ser frem til en velfortjent juleferie. Sæsonen indledtes i begyndelsen af august med en krævende træningsweekend, efterfulgt af deltagelse i Ribe Cup den efterfølgende weekend. Efter et par niveau-stævner besluttede man at tilmelde to hold til turneringen: ét i 1. division og ét i A-rækken.

Begge hold har klaret sig særdeles godt og ligger i toppen af deres respektive rækker, hvilket skyldes drengenes imponerende træningsindsats tre gange om ugen.

I år har der været tilgang fra Kongeå, og i den forbindelse trænes der både i Kongeåhallen og i Ribe Fritidscenter, hvor sammenhold, hygge og socialt samvær skinner igennem på tværs af holdene. For at styrke dette fællesskab indgår der en tradition med fælles aftensmad efter træningen i Kongeåhallen én torsdag om måneden.

Der har også været sociale arrangementer med U15-pigerne, herunder samarbejdsøvelser og en inspirerende træning efterfulgt af fælles måltid og foredrag.

Juleferien for vores U15-drenge inkluderer naturligvis også deltagelse i et håndboldstævne, nærmere bestemt Skjern Julecup i perioden 27.-29. december.

I det kommende år er trænerne og spillerne opsatte på at fortsætte de gode takter, hvor både den individuelle og kollektive udvikling prioriteres højt.

Holdtrænerne er: Kjeld Mauritsen, Jan “Smonny” Larsen, Dennis Jørgensen, Jan Pedersen og Ruth Bruun.