Nyheder

Ribe HK’s U15DB slog i en iskold håndboldhal på udebane Tistrup/Hodde med otte mål

Tekst: Trænerteamet – Ruth/Jan
29. januar 2023

Ribe HK’s U15DB var søndag en tur i Tistruphallen, hvor de mødte Tistrup/Hodde – et hold som RHK tidligere har haft problemer med på udebane og tabt til.
I dag var holdet opsat på at få revanche, men optakten var ikke helt, som de havde håbet. Opvarmningen var ikke optimal, og der var kort tid på banen inden kampstart i en iskold håndboldhal.

Jævnbyrdig 1. halvleg

1. halvleg var meget jævnbyrdig, men det var Ribe, der haltede efter det meste af tiden – stillingen var dog 10-11 til RHK da halvlegen sluttede.

Fik overtaget i 2. halvleg

I pausen blev der snakket om hvad der skulle ændres til 2. halvleg, og straks kampen blev sat i gang igen, var der fart over feltet for Ribe-drengene. Der blev dækket godt op og løbet kontra, så ret hurtig kom RHK foran med 3-4 mål. I det almindelige angreb kom holdet til mange flotte chancer, som især skyldes flotte indløb fra Niels i højre side, og screeninger fra Mikkel og Ebbe på stregen.
Kampen sluttede med en Ribe sejr på 15-23 – flot drenge.

Laaang kamppause

Nu er der pause til den 10. marts, hvor holdet hjemme møder topholdet Team Vest/Varde kl. 19.00.
Pausen betyder dog ikke træningspause. Der trænes fortsat på fuld damp – bl.a. skal fløjspillerne til træning i Esbjerg tirsdag aften, hvor drengene sammen med Team Esbjerg-drenge skal have specialtræning af Ribe-Esbjerg HHs fløje.