Alle artikler

Ribe HKs serie 1 Herrer slog KIF Kolding med koryfæer som Otto Mertz og Hans Peter Munk Andersen

Tekst: Johan Dahl         Foto: Johnny Tauman
4. februar 2023

Torsdag aften mødte serie 1 herre Kif i Kolding. Kampen var i sandhed en kamp mellem ung og gammel. Et  ungt Ribe hold mødte et gennemrutineret KIF hold, som blandt andet indeholdt de gamle KIF koryfæer Otto Mertz og Hans Peter Munk Andersen.

– Vi vidste inden kampen, at nøglen til sejr ville ligge i, om vi formåede at holde tempoet højt og undgå at falde ned i deres tempo, lyder det fra træner Johan Dahl-Nielsen. I perioder, specielt i første halvleg formåede KIF at gøre dette. Kombinationen af nogle tekniske fejl og afbrændere betød, at hjemmeholdet hang på i første og starten af anden halvleg. Efter dette begyndte RHK-holdet stille og roligt at trække fra – ikke mindst på grund af solidt forsvar og godt målmandsspil, som satte gang i kontrafasen. – Vi kunne derefter køre en forholdsvis sikker og fortjent sejr hjem på fem mål – (26-31), fortæller Johan.

Der var generelt stor ros til hele holdet. Det ern nemlig ofte svært at spille mod et hold, der er så rutineret, trækker tempoet så meget ud og spiller med stort set ingen tekniske fejl.