Alle artikler

Ribe HK U19-drenge Ubesejret Gennem de Første Tre Kampe efter Jul

31/01-2024

Efter en velfortjent juleferie vendte Ribe HK’s U19-drenge tilbage til 1. Division A med en imponerende start på sæsonens anden halvdel. Holdet har leveret to overbevisende sejre og en hårdt kæmpet sejr i Skjern, hvilket gør dem ubesejret i de første tre kampe efter jul.

Denne imponerende præstation viser holdets vedvarende styrke og engagement i deres bestræbelser på at toppe rækken i april. Ved at kombinere talent, taktik og hårdt arbejde har vores U19-drenge demonstreret deres evne til at håndtere enhver udfordring, der kommer deres vej.

Det var især kampen mod Skjern, der testede holdets udholdenhed og vilje til sejr. Trods en hård kamp på banen formåede vores drenge at holde hovedet koldt og sikre endnu en vigtig sejr. Deres vedvarende indsats og fokus på holdets mål har været en afgørende faktor for deres tidlige succes.

Med en stærk start på sæsonens anden halvdel er Ribe HK’s U19-drenge fast besluttet på at fortsætte med at levere topresultater og kæmpe for sejre i hver kamp. Deres ubesejrede løb i de første tre kampe er et klart bevis på deres talent, vilje og ambitioner for sæsonen.

Kampprogrammet er tæt pakket for U19 holdet i denne uge, da de allerede skal i aktion i morgen torsdag kl. 18:30 i pokalkvartfinale mod Kolding IF liga. Ydermere er der lagt op til et vaskeægte topbrag på søndag, ligeledes i Ribe Fritidscenter kl. 13:45 mod Grindsted, som er ubesejret i deres første 4 kampe.