Alle artikler

Ribe HK kan med en sejr gå forbi IF Stjernen Odense i stillingsoversigten

Tekst: Johnny Tauman        Foto: Erling Lundemann
2. november 2022

Torsdag aften kl. 20:00 spiller Ribe HK 2. divisions kvindehold hjemme i Ribe Fritidscenter, hvor modstanderen er IF Stjernen, Odense. Det er en vigtig kamp, som gerne må give 2 point.
Holdet tabte udekampen mod SUS Nyborg med otte mål (27-19) efter (11-6) ved pausen.
Nu tror læserne måske ud fra slutresultatet, at Ribe-spillerne var chanceløse, men man var da både på (9-6) og en stærk periode i 2. halvleg, hvor holdet var bagud med (21-14) blev reduceret til fire måls forskel ved (21-17).

Foto: Erling Lundemann

På SUS Nyborgs hjemmeside kan man bla. læse: Fra kampens start lignede det en god dag på kontoret for de hårdt prøvede piger, da de hurtigt fik etableret en god føring, som Ribe aldrig fik fat i. Pausestilling en lød på 11-6, og i anden halvleg fortsatte damerne det flotte spil i en meget velbesøgt Nyborghallerne. Føringen var flere gange oppe og vende på 6-7 mål, og det endte til sidst med en sejr på hele 27-19. Selvom otte mål lyder af meget, så er det faktisk den tætteste kamp damerne har spillet i denne sæson, hvilket siger meget om hvor stor forskel der er på top og bund i rækken.
Stillingen i bunden af 2. division er, at Faaborg ØH og Ribe HK begge har 2 point, mens Skanderborg Håndbold ligger sidst uden point. IF Stjernen Odense har 9. pladsen opnået 3 point.
Mød frem og hjælp holdet til sejr!

Foto: Erling Lundemann