S5 Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Vores kære æresmedlem i Ribe Håndboldklub: Otto Olsen er gået bort efter længere tids sygdom.

otto olsens minde

Ribe Håndboldklub har mistet en stor skikkelse og personlighed.....en fantastisk ildsjæl, ven og kammerat i arbejdet for en Klub for alle ...med fokus på udvikling!

Det er svært for ikke at sige det, umuligt at finde en person og ildsjæl i og uden for Ribe HK’s lange historie, der har anvendt så mange timer og lagt så meget energi i arbejdet for klubben.
Otto var entreprenøren, der altid så mulighederne frem for begrænsninger. Han stillede sin arbejdskraft til rådighed for f.eks. spiller tilgang, arbejdsplads, bolig, sponsorbidrag og udvalg.
Otto fulgte hver eneste dag, og til det sidste, aktivt med i klubbens liv og bidrog konstant med sin indsats og sine ideer med henblik på at skabe udvikling og fremgang for Ribe HK.
Det er umuligt at opliste alle de opgaver, som Otto Olsen påtog sig, og de mange problemer, han har løst. Han var en helt central figur i Ribe HK’s udvikling fra 3 division til en betydningsfuld position i 1. division og liga håndboldkortet i Danmark.
Senere i en alder af 84 år påtog Otto sig opgaven og ansvaret for sponsorer til Ribe HK Klubblad, en opgave han varetog helt indtil for 2 år siden.
Otto var fast tilskuer ved REHH kampe igennem mange år og sejre blev som altid fejret med en god snak dagen efter.
For Otto elskede godt selskab – og tog gerne imod sammen med Kirsten i privaten.

Senest I december 2020 modtog Ribe Håndbold Klub en flot pengegave på 25.000 kr. fra Kirsten og Otto Olsen. En flot gestus fra ægteparret, der tilsvarende gav støtte til tre andre klubber, som havde haft stor betydning for Kirsten og Otto Olsen.

Otto vil blive savnet, og han vil blive husket.

Ære være hans minde

Ribe Håndbold Klub

 

 

Kontaktpersoner Ribe HK

Postansvarlig, kasserer
Vagn Andersen
Tlf. 24 80 18 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vedr. det sportslige
Teddy Barrett
Tlf. 30825730
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjemmebane

Ribe Fritidscenter
Sportsvej 8
6760 Ribe

Find vej

  • sportmaster.gif
  • noergaard.gif
  • phoenix.jpg
  • factum2ribe.gif
  • kvickly.jpg
  • lynddahl.gif
  • ok-benzin.jpg
  • fros.gif