Nyheder

Ribe Håndbold Klub byder på kæmpe Ribe Cup 2023 med ikke mindre end 92 ungdomshold og 1200 deltagere i næste weekend

Tekst & Fotocollage: Johnny Tauman
20. august 2023

Når dommerne fredag aften fløjter i gang til de første kampe i Ribe Cup 2023, så venter der håndboldinteresserede masser af håndbold i en rigtig mange haller. – Vi skal afvikle 194 kampe, fortæller Jørn Windfeldt Mortensen fra styregruppen og fortsætter: – Vi har 92 hold med – og ikke mindre end 1200 deltagere.

Stævnet begynder fredag – og har hold med fra hele Danmark og et enkelt hold fra Norge. Spillerne og deres ledere skal overnatte på Vittenbergskolen og Ansgarskolen – og bespises hos Connie i Ribe Fritidscenter.
Der spilles i både hal 1 og hal 2 i Ribe Fritidscenter – og så er der desuden kampe i Gram Fritidscenter, Rødding Centret, Kultur- og Aktivitetscenter Egebæk-Hviding og Kongeåhallen.
Finalekampene afvikles på søndag fra kl. 11-18.

Der skal bruges mange, mange frivillige til at gennemføre et så stort stævne som Ribe Cup. For at sikre og koordinere de mange spørgsmål, resultater mm. er har Ribe Cup er erfarent hold bestående af: Inge Pedersen, Vibeke Jensen, Keld Jacobsen, Klaus Wunsch, Preben Andersen, Kim Kristensen, Karina Johnsen, Kirsten Ochsenbein og Jørn Windfeldt Mortensen.

Billeder fra Ribe Cup 2022