Nyheder

RHKs U15DB sejrede på udebane – og mangler nu kun hjemmekampen mod Tistrup-Hodde

Tekst: Ruth & Jan      Foto: Johnny Tauman

RHKs U15DB var lørdag på en længere køretur til Egtved, hvor holdet mødte ØSVN – Øster Starup/Vester Nebel . I det første opgør vandt RHK på hjemmebane med 10 mål, men derfor var det ikke givet, at det ville gå lige så let denne gang.

– Vi startede godt ud til kampen og kom ret hurtigt foran med 3-4 mål, men derefter fulgte hjemmeholdet godt med, fortæller trænerteamet.
Forsvaret fik ikke fat i ØSVNs langskud og ved halvleg var Ribe-spillerne kun foran med (9-8).

Hev sejren hjem i 2. halvleg

I anden halvleg var kampen stadig tæt, men RHK formåede at holde 2-3 måls afstand det meste af tiden. – Vi prøvede at øve nogle af de angrebsåbninger, vi har øvet og aftalt til træning, hvilket lykkes i de fleste tilfælde. Og så fik vi også et par fine kontraløb – så alt i alt en god kamp, konkluderer Ruth og Jan.

Ribe vandt med (19-15) og mangler kun at spille hjemme mod Tistrup/Hodde den 26./3.  kl 13.50.
Sæsonen sluttes af med Påskestævne i Vejen den 31./3.-2./4.