Alle artikler

Pokalfinalen endte med sølv for U19-drenge

25-03-2024

I lørdags tog vores U19-drenge turen til Vejle Idrætsefterskole, hvor årets finalestævne fandt sted. Deres modstander, HC Midtjylland, er en etableret deltager i U19-ligaen og befinder sig i øjeblikket midt i tabellen.

Kampen blev en intens affære præget af højt tempo og veludført angrebshåndbold, hvilket resulterede i en høj angrebsfrekvens og en målrig dyst. Til sidst trak HCM sig sejrrigt ud af kampen med en 38-34 sejr.

Vores U19-drenge demonstrerede gennem hele kampen deres evner og viste sig som potentielle aktører i U19-ligaen næste sæson. Deres imponerende præstation tvang modstanderen til at kæmpe hårdt for at fastholde føringen gennem hele kampen.

Selvom holdet måtte nøjes med sølvmedaljer, kan de være tilfredse med deres indsats i kampen, hvor de kæmpede hårdt i fulde 2×30 minutter. Set over hele pokalturneringen kan holdet være stolte af den rejse, de har været igennem, og den fremragende indsats, de har leveret.

Til sidst vil U19-drengene gerne sige tak for den enorme opbakning, de modtog til finalen. Der var både en hel bus fyldt med opbakning og mange biler, der kom for at heppe!

Stort tillykke med den flotte sølvmedalje!