Alle artikler

Mathias, Morten, Sune og Arnar fik gang i smilene, da de stod for specialtræningen af U15 fløjspillere fra RHK og Team Esbjerg

Tekst: Ruth Bruun      Collage med privatfoto: Johnny Tauman
1. februar 2023

Tirsdag aften samledes U-15 drengene fra Ribe HK og Team Esbjerg til den sidste specialtræning. Denne gang var det fløjspillerne, der var i fokus.
Træningen blev varetaget af ligaspillere fra Ribe-Esbjerg HH. Denne gang var det Mathias Jørgensen, Morten Jørgensen, Sune Iversen og Arnar Halfdansson, der gav gode input til drengene.

Balanceøvelser på måtte

Træningen startede ud med måttetræning. Her blev drengene præsenteret for diverse øvelser, hvor der var fokus på det motoriske: øvelser, der koordinerede arme og ben, og andre øvelser, der trænede afsæt. Det gav et smil på læben og og ikke mindst panderynker, når der skulle øves kolbøtter både forlæns og baglæns, hvor arme og ben skulle kombineres samtidig med, at balancen skulle findes.

Spring- og faldteknik

Herefter gik drengene i hallen, hvor de øvelser, de lige havde trænet, skulle kombineres med håndboldspillet. Og da det var fløjspillere var der b.la  fokus på at få kroppen drejet rigtigt i forhold til målet, springe langt ind i feltet og sidst, men ikke mindst faldteknik.
Fælles for øvelserne var, at det er øvelser drengene kan tage med hjem og selv arbejde videre med i forhold til at forbedre deres kunnen.

Skruebolde

Da træningen var afsluttet, blev Mathias og Morten og udfordrede drengene med teknikker, de vil kunne bruge til at øve skruebolde. D>er kom mange variationer af skruebolde frem. Så også her bliver der noget at arbejde videre med.
Også denne her gang var det en rigtig god specialtræning med masser af inspiration til drengene.