Nyheder

Mads Aarhus sad på bænken i Gigantium, da REHH tabte med et enkelt mål

Tekst: Johnny Tauman     Foto: Jan Smonny Larsen
14. november 2022

I den seneste tid har en række landsholdspillere siddet og ventet på Kasper Hjulmands telefonopkald med besked om udtagelse til VM i Qatar – og mange er blevet skuffede.
Inden for håndboldens verden blev Mads Aarhus ”taget på sengen”, da han under fredagens træning blev kontaktet af cheftræner Anders Thomsen fra Ribe-Esbjerg HH.

– Er du parat til at tage en tur med til vores udekamp mod Aalborg Håndbold i Gigantium? lød spørgsmålet og Mads var ikke sen til at takke ”ja-tak”. Udtaget til Liga-holdet og så i en så spektakulær ramme med 4127 tilskuere på lægterne.

– Det var en fed ramme! og Mads kunne som kampen udviklede godt indse, at der ikke blev spilletid i denne omgang – dertil var kampen alt for tæt. Hjemmeholdet med Mikkel Hansen vandt (29-28) efter at have været bagud ved pausen med (14-15).

Mads havde sommerfugle i maven, da han sammen med et barn løb ind på banen til præsentation – og husker stadig med glæde kulissen med Danmarks dyreste hold og ikke mindst største opbakning fra fansene.

Lad os håbe, at Mads får muligheden en anden god gang.

Fra træning (foto: Johnny Tauman)