Alle artikler

Livet i Ribe HK

24/11-2023

Hvordan er det at være en del af Ribe HK?

Det skal være en god oplevelse at være en del af vores klub i alle aldre, på tværs af køn og målsætninger, heraf vægter vi den sociale del højt.

For ikke så lang tid siden var 44 af vores ungdomsspillere mellem 5-11 år til nathåndbold, et socialt arrangement med fællesspisning, håndbold og hygge arrangeret af vores fantastiske børneudvalg. Der skal lyde et stort tak til trænerne, de frivillige hjælpere for deres deltagelse og ikke mindst tak til de fantastiske ung-trænere, som sikrede at børnene havde en god oplevelse i hallen.

På U15 årgangen har der været taget initiativ til fælles træning med pigerne efterfulgt af fællesspisning og et oplæg om kost. Ligeledes har U15 drenge også trænet sammen med U15 spillere fra Esbjerg for at lære hinanden bedre at kende og få inspiration fra gæstetrænere fra Ribe-Esbjerg HH.
Vi har selvfølgelig også vores stjerner fra Ribe HK Blues som gang på gang tager til stævner og får en masse gode oplevelser med hjem i bagagen!
På de ældre årgange er der plads til både de ambitiøse spillere, men også de spillere som nyder at spille håndbold en gang imellem uden at det skal være alt for seriøst. Næste arrangement for dem løber af stablen d. 16. december, hvor årets julefrokost skal fejres med deltagere fra U17/U19 & senior afdelingen på tværs af køn og alder.
Sidst, men ikke mindst har vi også et Five-a-side hold, som samles en gang imellem til stævner og hygger med hinanden og de andre hold!