Alle artikler

Jesper Holm bliver talentchef i Ribe-Esbjerg HH

Foto: Ryk Ind Ribe

23-02-2024

Jesper Holm bliver talentchef i Ribe-Esbjerg HH: Klaus Sundtoft ser frem til et spændende samarbejde

I en tid præget af konstant udvikling og ambitioner om at styrke håndbolden i området, har en spændende nyhed fundet vej til håndboldverdenen. Jesper Holm, en anerkendt figur i dansk håndbold, har påtaget sig rollen som talentchef i Ribe-Esbjerg HH. Denne nyhed er blevet mødt med glæde og optimisme af Klaus Sundtoft, talentchef i Ribe HK, som ser frem til et givende samarbejde mellem de to klubber.

For Klaus Sundtoft repræsenterer ansættelsen af Jesper Holm en mulighed for at styrke talentudviklingen i området betydeligt. Han deler sin begejstring og ser frem til et tæt samarbejde med Ribe-Esbjerg HH, hvor fokus vil være på at producere endnu flere dygtige spillere til liga-træning og kampe.

“Det er fantastisk at se Jesper Holm træde ind i rollen som talentchef i Ribe-Esbjerg HH. Hans ekspertise og erfaring inden for håndboldverdenen vil være uvurderlig for talentudviklingen i vores område. Jeg ser virkelig frem til at samarbejde med ham for at skabe optimale betingelser for vores unge talenter,” udtaler Klaus Sundtoft.

Samarbejdet mellem Ribe HK og Ribe-Esbjerg HH står i centrum for visionen om at styrke håndbolden i området. Begge klubber er dedikerede til at udvikle talenter og tilbyde dem de bedste muligheder for at udfolde deres potentiale på banen. Med Jesper Holm ved roret i Ribe-Esbjerg HH og Klaus Sundtoft i spidsen for talentudviklingen i Ribe HK, er fundamentet lagt for et frugtbart samarbejde, der vil gavne de unge spillere i hele området.