Alle artikler

Indvielse af det nye klublokale

28/11-2023

Søndag den 26. november markerede ikke blot et hjemmestævne i Ribe Fritidscenter, men også en historisk begivenhed – indvielsen af det nye klublokale. Et lokale, der ikke blot symboliserer, men aktivt styrker klubbens vision om at være et sted for alle med fokus på udvikling.

I hjertet af Ribe Håndboldklub er mantraet “En klub for alle med fokus på udvikling,” og det nye klublokale er inkarnationen af denne vision. Det udgør ikke kun et sted for taktik og træning, men et pulserende samlingspunkt, hvor spillere og trænere kan mødes, dele erfaringer og styrke det sociale bånd, der binder klubben sammen. Allerede nu ser vi, at lokalernes potentiale udfoldes til fulde, til glæde for os alle.

Bag denne succes ligger en dyb taknemmelighed over for klubbens sponsorer, hvis uvurderlige støtte har gjort det hele muligt. Ligeledes skal der rettes en stor tak mod Nordea Fonden, Claus Sørensen Fonden og Norlys Vækstfond for deres bidrag til projektet.

En afgørende beslutning under opførelsen var at inddrage spillere fra forskellige hold, hvilket har resulteret i et klublokale, der ikke blot opfylder, men også afspejler spillernes ønsker. Hermed sendes en stor tak til de engagerede spillere, der har bidraget til projektets succes, samt til de dedikerede hold og trænere, der har båret rundt på møbler og andet udstyr i forbindelse med indretningen.

Endelig fortjener Heidi Langmach en særlig tak for hendes betydelige bidrag til klublokalets design.