Nyheder

I fantastiske rammer slog U15Drenge i Ulkebølhallen Vidar Sønderborg med (23-25) efter stor pauseføring på (9-15)

Tekst: Ruth Bruun    Foto: Privat
12. marts 2023

I dag gik turen til Vidar Sønderborg for U-15 drenge 2. Div. En kamp, der skulle vindes, hvis holdet fortsat vil være med i toppen.

Flot arrangement i Ulkebølhallen

I Ulkebølhallen var scenen sat til Rød Søndag. En særlig søndag hvor der blev gjort lidt ekstra ud af kampen. Det betød der var musik, indløb, navneopråb og kåring af kampens fighter efter kampen.

– Kampe mod Vidar Sønderborg ved vi af erfaring altid er svære – især på deres hjemmebane, fortæller Ruth og fortsætter: – Vi var derfor klar fra kampens start. Der blev dækket fuldstændig fantastisk op i forsvaret – nok sæsonens bedste forsvarspræstation. Krydret med en storspillende Oliver Parish i målet skabte det et afsæt for flere contrascoringer. I angrebet sled drengene sig igennem til flere flotte scoringer.

(Arkivfoto: Johnny Tauman)

Stor halvlegsføring

Det var en super flot og velspillet første halvleg, og Ribe-drengene kunne gå til pausen med en føring på (9-15).

Vidar var forvandlet

Anden halvleg bød på en helt anden kamp, og Vidar holdet var som forvandlet. De ændrede deres forsvar og var gået op i et helt andet tempo. Det udfordrede Ribe drengene, der måtte kæmpe noget mere for at komme til scoringerne end i første halvleg. Anden halvleg bølgede frem og tilbage, og med 6 minutter tilbage var Vidar næsten nået op – reduceret seksmålsføringen, så afstanden nu kun var et enkelt mål.

Holdt hovedet koldt

Drengene blev dog ved med at kæmpe og med masser af fight, sled de sig til en fire måls føring. Vidar gav dog ikke op, men Ribe formåede at holde hovedet koldt i en Ulkebøl hal, der var noget nær på kogepunktet. Da slutsignalet lød kunne Ribe drengene gå til kampråb med en sejr på (23-25).

Kampens fighter kåret

Efter kampen skulle kampens fighter kåres og den titel tilfaldt Lukas Storm, der sled i både forsvar og angreb.