Alle artikler

Hvad er ”Ribe HK for evig”? – og skal du være med?

Tekst & Foto: Johnny Tauman
10. september 2022

Ved 60 års jubilæet i 2016 blev der oprettet en Facebook gruppe, hvor ideen var at skabe en aktiv en platform, hvor de mange tidligere Ribe Håndbold Klub spillere/ ledere kunne være medlemmer – og det lykkedes. Faktisk opnåede man op på et medlemsantal på små 400. Men som tiden gik, måtte der ske noget med såvel indhold som design.

Derfor blev der i 2021 nedsat en gruppe med følgende deltagere – Jan ”Fuffi” Pedersen, Carsten Ugelvig, Teddy Barrett og Jan ”Smonny” Larsen: – Vi synes det kunne være godt at skabe et forum, hvor Ribe HK’ere kunne skrive og ikke mindst mødes fysisk en gang om året. – en rigtig RHK dag, som hvert år afholdes den anden lørdag i marts. Navnet blev efter afstemning mellem flere forslag:

”Ribe HK for evig”

Den første komsammen dag i ”Ribe HK for evig” blev gennemført lørdag d 12/3 2022 med deltagelse af 25-30 personer. – Vi så en kamp mellem Ribe-Esbjerg HH og Fredericia Håndbold og bagefter var der en fælles spisning. Hen ad aftenen var der flere, der droppede ind. Det var meget hyggeligt, fortæller Jan ”Smonny” Larsen.

Næste gang der er arrangement er lørdag d. 11 marts 2023. Man kan følge aktiviteterrne og debatten på Facebook gruppen ”Ribe HK for evig”, hvor alle er velkomne til at skrive et indlæg. Skriv til Teddy Barrett eller Jan ”Smonny” Larsen, hvis du vil være medlem af gruppen.

Initiativtagerne vil gerne have nogle af de ”gamle” damespillere med i gruppen. Det er iagttaget, at disse spillere jo på den ene eller anden måde går til Ligahåndbold – og derfor kunne de sagtens være med til at opkvalificere ”Ribe HK for evig”.

Kontakt os

Skriv til os, hvis du gerne vil være med til at udvikle en ”tradition” eller du har gode ideer. Medlemstallet i gruppen er opgjort til 565 pr. 31. august 2022.