Alle artikler

Forberedelserne til sæsonen er kommet godt fra start for U15 Drenge

Tekst & Collage: Johnny Tauman    Foto: Holdet
21. august 2023

Ribe HK’s U15D havde fredag og lørdag træningsweekend, som forberedelse til den kommende håndboldsæson.
– Fredag aften mødte 15 glade drenge op og øvede skud og spillesystemer, men der var også tid til lidt hyggefodbold til opvarming, fortæller træner Jan Pedersen.
Lørdag kl 9.30 var der igen træning. Denne gang var der fokus på balancen med forskellige øvelser omkring det at springe og lande rigtig. Senere i træningen var det forsvaret der blev arbejdet med, så spillerne var klar til eftermiddagens træningskampe.

Forældremøde

Efter at have indtaget en god frokost i Fritidscenteret blev der afholdt forældremøde, hvor trænerne fortalte om planerne for den kommende sæson.
Træningsweekenden blev gennemført samtidig med, at Hvidovre havde træningslejr i Ribe, og lørdag eftermiddag spillede holdene 2 kampe mod hinanden.

Tilgang fra Rødding, Tønder og Kongeå

– Vi havde en rigtig hyggelig weekend, hvor det sociale også spillede en væsentlig rolle, lyder det fra Træner teamet – Jan L, Keld M , Dennis, Ruth og Jan P.
Der er spillere fra U13, der i år skal spille U15, og der har været tilgang af spillere fra Tønder og Rødding, ligesom der er kommet flere spillere fra Kongeå. Sidstnævnte betyder, at der også skal trænes og spilles kampe i Kongeåhallen. – Fantastisk, at vi kan arbejde sammen i klubberne og på den måde holde fast i spillere inden for vores sport.
Nu venter der en god træningsuge, inden holdene i den kommende weekend deltager i Ribe Cup.