Nyheder

Flot oprykning til 1. division for U19 Piger kom i hus efter sejr over Vejen Håndboldklub

Tekst & Fotocollage: Johnny Tauman
13. december 2022

Da Sønderjyske Ungdom 2 i Rødekrohallen lørdag havde besejretSTIF Salbrovad, var der lagt op til en dyst om oprykning i en lille finale mellem Ribe HK og Vejen HK i Ribe Fritidscenter. Vinderen af denne kamp, der blev spillet søndag, ville rykke op i 1 division B.

– Vi startede kampen godt og kom hurtigt foran med 2-3 mål, fortæller træner Chris Sawaguchi. Men Vejen HK fik justeret sit angreb og fik udlignet – og  de kom også foran med to mål. Da pausefløjtet lød, var hjemmeholdet bagud med et mål.

Anden halvleg bølgede lidt frem og tilbage, men mest til Vejens fordel. – Da der manglede 10 minutter af kampen, var vi bagud med 3 mål. Men så fik vi lidt mere fat i forsvaret – og fik scoret nogle hurtige kontramål, lyder det fra en tilfreds Chris, som sammen med pigerne kunne se måltavlen vise en sejr på tre mål – (26-23), da slutfløjtet lød.

Chris Sawaguchi fik brugt hele sin “bænk”. Den positive indstilling i alle kampens facetter betød, at modspillerne fra Vejen HK var godt møre til sidst. – Vores taktik gjorde, at vi kunne lave det afgørende ryk og trække os sejrrigt ud af kampen, lyder vurdering fra Chris, der nu skal spille i 1. division sammen med U19 Piger.