Alle artikler

Et tilbageblik på sæsonen for U17 drenge

En fantastisk sæson er nu slut for U17 drenge, som har været med i rigtig mange sjove kampe, både før & efter jul.

Vi spoler tiden tilbage til starten af sæsonen med en suveræn sejr i Ribe Cup på hjemmebane i Ribe Fritidscenter, hvor drengene for alvor viste at de var klar til kval-spillet weekenden efter.
Da vores drenge var seedet som nr. 18 blandt holdene i Jylland & på Fyn skulle de selv spille sig til chancen for at være med i det sjove selskab. Dette klarede drengene flot & blev fortjent en del af 1. division.

I en hård pulje inden jul blev der kæmpet til det sidste & i sidste spillerunde over Svendborg sikrede drengene sig en plads i 1. division A efter jul.

I mellem jul og nytår var det tid til Skjern Julecup og der vandt drengene turneringen med en finalesejr over hjemmeholdet, Skjern GF.

En fremragende start i  1. division A blev afløst af en lang periode mod slutningen præget af skader & sygdom, hvor drengene stadig spillede op med alle hold på trods af den manglende bredde. Det bedste eksempel kom i sidste spillerunde, da 7 mand bød puljens vinder, Silkeborg-Voel, op til dans i en tæt affære, som endte 30-29 til Silkeborg-Voel.

Vigtigst af alt har hele holdet flyttet sig i den positive retning, kollektivt såvel som individuelt.

Drengene afrunder sæsonen af til Vejle påskecup, hvor Ribe HK deltager med 2 U17 drenge hold, 1 u19 pige hold samt et U19 drenge hold.