Alle artikler

Et skridt tættere på Ribe-Esbjerg HH

16/11-2023

Spændingen var til at skære i, da U17 & U19 drenge fra Ribe-Esbjerg HH samledes for at pakke ud og prøve deres splinternye udstyr sponsoreret af et dedikeret bagland. Hver spiller kunne mærke forventningen, da de åbnede sportstaskerne, der indeholdt tre t-shirts, tre par shorts og en opvarmningstrøje – nøglen til et nyt kapitel af deres håndboldrejse.

Under træningen og kampene vil de nu bære stolt de smukt designede trøjer, alle prydet med det flotte Ribe-Esbjerg logo. Det er ikke blot tøj, det er et symbol på fællesskab og dedikation, et visuelt udtryk for deres støtte til holdet og deres engagement i at repræsentere klubben på bedste vis.

Klubbens farver og logo på tøjet tjener ikke kun som en ydre skal, men som en forbindelse mellem hver spiller, et stærkt fællesskab, der er klar til de nye udfordringer sammen. Med det nye udstyr føler de sig ikke kun klædt på til succes på banen, men også som en enhed, der er fast besluttet på at give den maksimal gas for Ribe Esbjerg HH.

Et kæmpe tak til vores fremragende sponsorer:
LYNDDAHL A/S, Det Faglige hus, MUTAG, Cibo Ejendomskontor, Botjek, Nørgaard Anlæg, Storgaard Biler, Phønix Tag & Frøs Sparekasse