Alle artikler

Et point, et trin op i tabellen – og masser af erfaring

Tekst & Foto: Johnny Tauman
4. november 2022

Ribe Håndbold Klubs unge spillere i 2. division Kvinder fik ikke fuld gevinst ud af hjemmekampen mod Stjernen, Odense med uafgjort (22-22), men kan alligevel i tabellen se, at holdet avancerede fra 11. til 10. pladsen og nu er foran Faaborg ØH og Skanderborg Håndbold 2.

Efter en fremragende start, hvor hjemmeholdet kom foran med (6-3), så gik holdet i stå.  Stjernen Odense fandt det sikre spil frem og kunne udligne til (7-7) efter godt 20 minutters spil.

Forsvaret havde udfordringer i midtzonen…

.. men det havde angrebsspillet også

Havde momentum

Men Ribe-spillerne ville mere – og bragte sig igen foran med (9-7) på en godt angreb – og måldifferencen blev igen på tre mål på et straffekast (10-7). Holdet havde med et lånt sportsudtryk momentum og kunne være gået til pause med en solid føring på (12-9), hvis ikke Stjernen Odense i halvlegens sidste sekund havde reduceret til (12-10).

Anden halvleg blev desværre ikke afviklet den samme koncentrerede indsats. Mange tekniske fejl – herunder mislykkede forsøg på lange kast frem ad banen ved kontraspillet – kunne til sidst have kostet det ene point.

Befriende at få point

Efter en række store nederlag i de foregående fire kampe, var det derfor befriende igen at få point. Det bliver spændende at følge holdet, der er vokset med opgaverne – og har fået nogle redskaber til at løse den fysiske forskel i forhold til modstanderne.

Flot screeningsspil af Stjernen-spilleren ved kontraløb

Kampplan

De kommende kampe afvikles således:

12. november  kl. 12:00 ude mod Kolding HK
20 november kl. 16:00 hjemme mod Rækker Mølle
27. november kl. 16:00 ude mod Silkeborg-Voel
4. december kl 16:00 hjemme mod Faaborg ØH