Nyheder

En super stemning, da spillere fra Lykkeliga Ribe Blues trænede i Seminariehallen – men også plads til humørskift

Tekst, Foto & Collager: Johnny Tauman
23. februar 2023

Det var en fed oplevelse at besøge Seminariehallen, hvor Lykkeliga Ribe Blues trænede. Alle spillere og trænere startede i højt humør i rundkreds, hvor flere drillede med “falske” navne, når de skulle præsentere sig – og undervejs blev der også plads til en “politi-hilsen”. Spillerne fik røde og blå bolde, som de havde med under opvarmningsløb – og senere skulle kaste hinanden.
Undervejs måtte der trøstes, når en bold havde ramt lidt for hårdt, men også oplevelser fra skoledagen kunne for et kort øjeblik, får surheden frem.
Da der blev spillet mod to mål, var der masser af jubel ved scoringer – og så var der “pyt” med scoringer hos en sprællende målvogter. Alle ydede en stor indsats.
Der er 13 tilmeldt træningen, der forgår hver onsdag fra kl. 17.00-18.00 – og spillerne samt forældre kommer ud over Ribe fra bla. Esbjerg og Gørding. Og der er plads til alle – hvor alderen spænder fra 9 til 21 år. Ved dagens træning deltog udover det faste trænerteam: Michael Roskjær og Karoline Lützen også U17Drenge spilleren Christian Roskjær.