Alle artikler

Bustur til U19-pokalfinale lørdag d. 23. marts 2024

20/03-2024

Klubben Tilbyder Gratis Bustur til U19 Pokalfinalen: Støt vores Drenge og dan Blå Mur!

I forsøget på at samle støtte om vores U19-hold i den spændende pokalfinale, har klubben besluttet at stille en bus til rådighed med hele 62 pladser til fans og tilskuere. Denne bus vil transportere fans til og fra Vejle, hvor kampen vil finde sted, og tilskynde til dannelsen af en storslået blå mur af støtte til vores drenge i deres bestræbelser på at sikre sejren.

Det bedste ved denne initiativ er, at det er helt gratis! I kan sikre jeres pladser ombord på bussen ved at tilmelde sig via. mail til Teddy Barrett, tbgs@bbsyd.dk.

Det er en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at støtte vores talentfulde unge spillere uden at bekymre sig om transportbesvær.

Pokalfinalen er en fed kamp for vores U19-hold, og det er vigtigt, at de føler den stærke opbakning fra os alle. Ved at deltage i denne bustur og danne en blå mur af støtte, kan vi vise vores stolthed og engagement i vores klub og bidrage til at skabe en uforglemmelig atmosfære på kampdagen.

Så tøv ikke med at tilmelde dig via. mail og sikre din plads på bussen til denne spændende begivenhed. Lad os sammen støtte vores drenge og skabe magi på banen!