Nyheder

17-årige Mads Aarhus skriver kontrakt med Ribe-Esbjerg HH – en drøm går i opfyldelse

Tekst & Foto: Johnny Tauman
16. marts 2023

– Højrefløjen Mads Aarhus fra Ribe HK er som 17-årig allerede på U19 landsholdet. I REHH har han trænet med ligaholdet en gang ugentlig i en lang periode – mens han samtidig spiller på ungdomsholdene i Ribe HK og går i 2 g på Statsskolen i Ribe. Nu har parterne fået papir på hinanden, fortæller direktør  i Ribe-Esbjerg HH, Claus V. Madsen.

Masser af roser fra cheftræneren

Cheftræner Anders Thomsen fortæller, at Mads Aarhus gennem træningsforløbet i REHH har gjort det rigtigt godt og vist, at der er både talent, hårdt arbejde og vilje bag den rolige
facade: ”Vi har længe fulgt Mads’ potentiale – og glæder os over, at han har valgt at fortsætte sin udvikling i REHH. Mads indeholder mange spændende kompetencer i det offensive spil og er teknisk velfunderet. Jeg ser ingen grund til at Mads ikke er etableret som ligaspiller inden for de kommende 2-3 år.
Det er altid glædeligt, når det gode talentarbejde i vores moderklubber kaster en kommende ligaspiller af sig. Aftalen med Mads er derfor ikke alene et udtryk for det potentiale, vi ser i
Mads. Men i lige så høj grad en anerkendelse af det talentarbejde, som Ribe HK yder. Vi ser frem til at få mulighed for at integrere de næste.”

Mads er glad for kontrakten

Mads Aarhus er glad for aftalen. Han ved godt, hvad de sidste halvandet års træning med ligaholdet har betydet: ”Det har været meget fedt og udfordrende. Lige siden jeg som drengespiller var med i indløb med ligaholdet, har det været en drøm at stå på gulvet som spiller i Dokken og Ribe Fritidscenter. Jeg har trænet for det og er glad for, at REHH viser mig den tillid. Jeg ser frem til at kunne udvikle mig i REHH. Jeg kan ikke takke mine trænere i Ribe HK nok. De har altid troet på mig.”
Aftalen med Mads Aarhus løber til sommeren 2026.