Ribe Cup

1228 dystede om pladserne i 15 finaler ved Ribe Cup – RHK vandt pokalen i U17 Drenge A

Tekst & Foto: Johnny Tauman
29. august 2022

96 hold kæmpede om de eftertragtede finalekampe i Ribe Cup i ni haller fredag aften, lørdag og søndag – og efter ikke mindre end 269 kampe var man klar til 15 A og B finaler.

2 finalekampe til RHK

Ribe Håndbold Klub var som arrangør nået frem til finaler, hvor det blev til et nederlag på (14-6) i U13Drenge A finalen mod Roskilde Håndbold, mens U17Drenge A finalen blevet vundet i et velspillet opgør med (24-20) over Skjern Håndbold.

Den store vinder

Roskilde Håndbold var repræsenteret i 7 finaler, hvor de ud over kampen mod Ribe HK vandt både U15Drenge A, U19PigerA og U19Piger 2.div.

U19Drenge

Der var “kun” tilmeldt 6 hold i U19Drenge. Derfor besluttede man at spille i en pulje alle mod alle uden mulighed for at kvalificere sig til en finale. Vinder af denne pulje kom også fra Roskilde Håndbold.

Måtte selv speake

Jørn Windfeldt Mortensen, der er formand for udvalget af frivillige i styregruppen for Ribe Cup, havde en rigtig travl søndag eftermiddag, hvor han både uddelte pokaler, men også havde en tjans som speaker. Flere spillere og ledere var begejstrede for den professionelle tilgang i konceptet – og vender sikkert tilbage i 2023.

Du kan se samtlige resultater fra finalekampene her:  Ribe Cup 2022 vindere